top of page

Bericht van Rebel



Hallo allemaal,


Hier weer een berichtje vanuit het dierenverblijf! Het is momenteel een drukte van belang, met overal losse hokken en vogels in kooitjes. Ik heb begrepen dat ze bij ons logeren omdat hun baasjes op vakantie zijn. Gezellig, toch? Ook buiten is het een komen en gaan van logees. De baasjes hebben het er maar druk mee: al die verschillende soorten voer en snoepjes die op specifieke tijden gegeven moeten worden.


Ik hoor dat de baasjes plannen hebben om weer een kraampje te bemannen op de Zomerparkdag. Dat doen ze al jaren, en ik mocht vroeger ook weleens mee. Ik kreeg dan veel aandacht, maar nu vinden ze het te druk voor mij. Jammer, maar de baasjes beslissen nu eenmaal. Dit jaar mogen Kwint en Cato mee. Ze hadden ook graag onze nieuwe vriendjes, de mini-ezels Floris en Lodewijk (wat een chique namen, hè?), meegenomen. Maar die zijn nog een beetje schuw en niet veel gewend, dus dat gaat helaas niet lukken.


Na al die regen is het gelukkig nu droog en warm, soms zelfs een beetje té warm. Ik zie dat de kinderen weer in korte broekjes en jurkjes rondlopen. Het is hierdoor lekker druk in het park, en dat vind ik leuk. Hoe meer aandacht, hoe beter!


Helaas heb ik ook minder leuk nieuws gehoord. De pompen bij de waterspeeltuinen gaan steeds kapot en moeten eigenlijk vervangen worden. Maar dat is erg duur, en daar moet eerst voor gespaard worden. Ik weet niet precies wat dat betekent, maar ik heb begrepen dat ze nog niet besteld zijn.


Ik wens jullie allemaal een fijne zomer met mooi weer en veel bezoekjes aan het Jeugdspeelpark.


Tot snel!







54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page